Geräte und Zubehör
Banana bread with chai crème fraîche
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
Banana bread
-
grapeseed oil plus extra to grease45 g
-
black sesame seeds50 g
-
white sesame seeds50 g
-
dried figs100 g
-
water150 g
-
unsalted butter40 g
-
ripe bananas (approx. 3), cut into pieces, plus 1 extra banana cut into halves, to decorate300 g
-
eggs2
-
caster sugar170 g
-
plain flour200 g
-
cornflour2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
raw cashew nuts to sprinkle (approx. 5 tbsp)
Chai crème fraîche
-
coconut sugar1 tbsp
-
orange peel only, no white pith and juice of half an orange (approx. 40 g)1
-
chai powder (see Tips)2 tbsp
-
crème fraîche400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
122.1 mg
Protein
5.7 g
Kalorien
1552.6 kJ /
371.1 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
48.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good Food Mark LaBrooy
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Classic madeleines
24 Std. 30 Min
Dutch Baby Pancake
20 Min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Stone fruit galettes
50 Min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Spiced Polish Christmas cake
99 Std. 30 Min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 Min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 Min
Chakalaka
35 Min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 Std. 10 Min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min