Geräte und Zubehör
Torta caprese with raspberry jelly
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
12 slices
Zutaten
Cake
-
butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces250 g
-
blanched almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs room temperature6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Whipped chocolate ganache
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Raspberry jelly
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
caster sugar20 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
raspberries plus extra to decorate (see Tips)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
173.5 mg
Protein
10.3 g
Kalorien
2313.5 kJ /
550.8 kcal
Fett
37.2 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
45.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 Std. 20 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Almond and pear tart
40 Min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min