Kompatible Versionen
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp salt
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
- 3 avocados (approx. 450 g), cut in pieces
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 2 ½ tsp salt
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- ½ tsp maple syrup
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
Serving
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
-
6
flour tortillas (see tip)
oder wheat flour tortillas
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4056 kJ / 969 kcal
- Protein
- 19 g
- Kohlenhydrate
- 137 g
- Fett
- 44 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Ballaststoff
- 17 g
- Natrium
- 2888 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min