
Geräte und Zubehör
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Zucchini Mousse
-
water17 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)18 oz
-
unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)1 packet/envelope
-
boiling water1 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
lemon zest, grated½ tbsp
-
dried thyme½ tbsp
-
salt½ tsp
Bacon Powder
-
sliced bacon9 oz
Saffron Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
shallots cut into halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces, divided2 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
white wine3 ½ oz
-
water32 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
saffron threads2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Assembly
-
unsalted butter to grease
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
755.3 kcal /
3161.3 kJ
Protein
15.8 g
Fett
55.2 g
Kohlenhydrate
45.7 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
30.3 g
Natrium
1509.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Daily & Creative
30 Rezepte
USA
USA