![Cauliflower Artichoke Cheese Bake Cauliflower Artichoke Cheese Bake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b45c33a4903a09f601b549f924f55cf/Derivates/7f26187b147bafa4ca896894b85f45dcc5cd3b43.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
oder 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Kohlenhydrate
- 56.4 g
- Fett
- 31 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 10.7 g
- Ballaststoff
- 14 g
- Natrium
- 1391.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min