Geräte und Zubehör
Dampet abbor med limesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
koriander, fersk kun blader2 kvister
-
hvitløksfedd6
-
rød chili, fersk delt i biter, etter smak1 - 2
-
sukker1 ts
-
limesaft2 ss
-
fiskesaus2 ss
-
flytende fiskefond100 g
-
havabbor (ca. 500 g), sløyd, skjell fjernet1
-
havsalt1 ts
-
risvin30 g
-
vann500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
24 g
Kalorien
510 kJ /
122 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoff
0.3 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fleksitariske favoritter
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Scampi med chili og hvitløk
Keine Bewertungen
Laks med urter på 50°C
Keine Bewertungen
Risbolle med laks
Keine Bewertungen
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 Min
Torsk i tomatsaus
Keine Bewertungen
Saganaki med reker og feta
35 Min
Lutefisk
2 Std. 20 Min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Keine Bewertungen
Rødspette med eggesmør
55 Min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 Min
Bacalao
50 Std.