Curry med søtpotet, spinat og blomkålris

Curry med søtpotet, spinat og blomkålris

Keine Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porsjoner

Zutaten

  • blomkål delt i buketter (3 cm), stilker fjernet
    450 g
  • olivenolje
    20 g
  • løk delt i fire (1 løk)
    120 - 150 g
  • hvitløksfedd etter smak
    2 - 3
  • rød chili (optional) eller etter smak, delt i to, uten frø hvis ønskelig
    1
    ¼ ts chilipulver, eller etter smak
  • spisskummenfrø
    2 ts
  • karripulver
    3 ts
  • søtpotet skrelte, i terninger (3 cm)
    600 g
  • tomatpuré
    60 g
  • vann
    500 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 toppet ts grønnsaksbuljong
  • spinatblader, ferske
    200 g
  • havsalt eller etter smak
    ½ ts
  • malt svart pepper eller etter smak
    1 klype

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 810 mg
Protein 8 g
Kalorien 1212 kJ / 289 kcal
Fett 7 g
Gesättigte Fettsäuren 1 g
Kohlenhydrate 44 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen