Kompatible Versionen
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
oder ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (optional)
- ½ tsp ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Kohlenhydrate
- 79.6 g
- Fett
- 60.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15.3 g
- Ballaststoff
- 12.1 g
- Natrium
- 644.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20min
Savoury Apero Stars
40min
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Salt Cod Gratin
50 menit
Pasta with Pork and Beans
45min
Mexican Chicken Ring
55min