Kompatible Versionen
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
oder ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (optional)
- ½ tsp ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Kohlenhydrate
- 79.6 g
- Fett
- 60.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15.3 g
- Ballaststoff
- 12.1 g
- Natrium
- 644.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Traditional Irish Stew
2h 40min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h 5min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 Min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1 Std.
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min