Geräte und Zubehör
Black Pudding Scotch Eggs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1443.9 mg
Protein
27.4 g
Kalorien
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Fett
59.3 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
49.6 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Butter Chicken
50 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Cheese Sauce
15 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Peppercorn Sauce
30 Min