Geräte und Zubehör
Mussels Mariniere
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
949.1 mg
Protein
27.6 g
Kalorien
1331 kJ /
318.1 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 Min
Fresh Orange Juice
5 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Pad Thai
45 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Pumpkin Risotto
45 Min
Beef Stew in Bread Bowls
6 Std. 30 Min