Geräte und Zubehör
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil40 g
-
brown onion cut into eighths1
-
skinless turkey breast fillet cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)400 g
-
button mushroom cut into halves or quarters250 g
-
water plus extra to cook150 g
-
sea salt plus extra to cook1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cornflour15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
dried pasta of choice500 g
-
fresh chives chopped, to garnish½ bunch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
592.9 mg
Protein
41.9 g
Kalorien
3867.5 kJ /
924.4 kcal
Fett
37.9 g
Ballaststoff
5.7 g
Gesättigte Fettsäuren
14.5 g
Kohlenhydrate
102.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Sautéed turkey cubes
15 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Ham, Egg and Chips
30 Min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min