Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.8 (12 Bewertungen)

Zutaten

  • 25 g oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 450 - 500 g parsnips, sliced (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 80 g brown onions, quartered
  • 15 g butter
  • 550 g chicken stock
  • 100 g white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained
  • 10 - 30 g maple syrup, pure, plus extra to garnish (optional)
  • 100 g cream, 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste
  • 1 pinch salted herbs, to garnish
    oder 1 pinch salt, to garnish
  • 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1352.1 kJ / 323.2 kcal
Protein
7 g
Kohlenhydrate
38.9 g
Fett
16.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Ballaststoff
7.4 g
Natrium
282.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte