Geräte und Zubehör
Eggesalat
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
1 krukke
Zutaten
Majones
-
solsikkeolje250 g
-
egg1
-
sitronsaft eller eddik1 ts
-
sennep2 ts
-
pepper, malt2 klyper
-
salt½ ts
Hardkokte egg
-
vann400 g
-
egg, medium kjøleskapskalde7
-
rødløk½
-
fennikel uten rot½
-
persilleblader, ferske16
-
rømme, 20% fett1 ss
-
salt etter smak
-
pepper, malt etter smak
-
sitronsaft etter smak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 krukke
Natrium
2153.8 mg
Protein
60.2 g
Kalorien
12360.1 kJ /
2954.1 kcal
Fett
296.2 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
48.1 g
Kohlenhydrate
19.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 Min
Havregrøt med tomat og basilikum
Keine Bewertungen
Havregrøt med avokado og egg
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Chiapudding med appelsin og mango
Keine Bewertungen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Keine Bewertungen
Veganske frokostpølser
Keine Bewertungen
Vegansk eggerøre
Keine Bewertungen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Keine Bewertungen
Bakte bønner
Keine Bewertungen
Hverdagsproteinshake
Keine Bewertungen