Geräte und Zubehör
Pasta med ruccolapesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 porsjoner
Zutaten
Ruccolapesto
-
ruccola, blader65 g
-
salt1 ts
-
olivenolje50 g
-
hvitløksfedd1
-
solsikkeolje20 g
Pasta
-
400 g hvetemel, pluss ekstra til dryssinghvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing400 g
-
egg (ca. 110 g)2
-
olivenolje7 g
-
eggeplommer (ca. 170 g)7
-
vann pluss ekstra til koking av pasta20 g
-
salt pluss ekstra til koking av pasta1 ½ ts
-
cherrytomater delt i to100 g
-
oliven delt i to40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1869.3 mg
Protein
17.6 g
Kalorien
2797.3 kJ /
668.6 kcal
Fett
32.2 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
80.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pannekaker av kikerter
20 Min
Bønne- og kikertfalafler
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegansk burger
5 Std.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Keine Bewertungen
Linsegrateng med aubergine og squash
Keine Bewertungen
Gresskarterte
Keine Bewertungen
Tortilla med Zucchini og falafel
Keine Bewertungen
Chilli con tempeh
Keine Bewertungen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Keine Bewertungen
Sterk aubergine med bulgur
55 Min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Keine Bewertungen