Geräte und Zubehör
Buckwheat and Asparagus Risotto
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
2 portions
Zutaten
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1280 mg
Protein
20 g
Kalorien
3113 kJ /
750 kcal
Fett
57 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
33 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simon Rogan
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Pea and Mint Soup
20 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.