Geräte und Zubehör
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
Green Salad
-
cucumber sliced (2-3 mm)150 g
-
rocket leaves40 g
-
fresh baby spinach40 g
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
fresh basil, leaves onlyfresh mint leaves only3 sprigs
-
red onion quartered60 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground coriander½ tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
lemon juice10 g
-
caster sugar2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poached Eggs and Assembly
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
garlic clove½
-
Greek yoghurt300 g
-
fine sea salt4 pinches
-
water1700 g
-
white wine vinegar50 g
-
medium eggs4
-
unsalted butter diced25 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sumac (optional)½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
877.4 mg
Protein
30.8 g
Kalorien
2738.1 kJ /
654.4 kcal
Fett
46.8 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
28.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarian Fusion
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Surimi Stick Salad
15 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Shakshuka
50 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 Min
Baklava Cheesecake
3 Std. 30 Min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min