
Geräte und Zubehör
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (optional)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
620.1 kcal /
2594.6 kJ
Protein
23.7 g
Fett
25.9 g
Kohlenhydrate
71.1 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
13.8 g
Natrium
980.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simply Quick
10 Rezepte
USA
USA