Geräte und Zubehör
Rosemary and thyme polenta chips
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
162.6 mg
Protein
3.7 g
Kalorien
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Fett
13.5 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.9 g
Kohlenhydrate
40.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Polenta
25 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min