Geräte und Zubehör
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
370 g
Zutaten
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 370 g
Natrium
341 mg
Protein
8 g
Kalorien
1440 kJ /
344 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
19 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan bolognese
50 Min
Sunflower Butter
25 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Salt-free chicken stock paste
45 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min