Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Veganistische cheddarkaas
- 200 g water
- 10 g agar-agar, in poeder
- 200 g rode paprika's, zaadjes verwijderd, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g kokosolie, en iets meer om in te vetten
- 5 g tomatenpuree
- 100 g rauwe cashewnoten
- 15 g sojasaus
- 20 g voedingsgist
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1 el uienpoeder
- 15 g ciderazijn
- 1 - 2 snuifjes gedroogde pepervlokken
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl gemalen witte peper
Macaroni met kaas
- 4 - 5 takjes verse salieblaadjes
- 30 g olijfolie
- 30 g paneermeel
- 1200 g water
- 1 tl zout
- 320 g droge pasta, type macaroni
- 1 tl olijfolie
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode peper, ontpit, grof gehakt
- 130 g amandelmelk, ongezoet
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1 tl currypoeder
- ½ - 1 tl zout, naar eigen smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1955.6 kJ / 467.4 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 20.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.2 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
- Natrium
- 1471.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2小时
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Knolselder parmigiana
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45 phút
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4sa 10 dk
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Gehaktbrood
1h 20min
Bechamelsaus
15 Min
Gekookte eieren
20 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h