Geräte und Zubehör
Vegan mini cheesecakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
rauwe cashewnoten210 g
-
warm water om te weken
-
ontpitte dadels170 g
-
gepelde walnoten100 g
-
kokosolie100 g
-
citroensap50 g
-
kokosmelk150 g
-
120 g ahornsiroopagavesiroop120 g
-
aardbeienconfituur200 g
-
water50 g
-
gemengde verse bessen naar wens (bv. frambozen, bramen)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
10.1 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
1548 kJ /
370 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
38.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min