Geräte und Zubehör
Musslor i vitvin- och gräddsås
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portioner
Zutaten
-
färsk persilja endast blad10 - 15 kvistar
-
lök skuren i halvor220 g
-
vitlöksklyftor1 - 2
-
extra virgin olivolja45 g
-
färska musslor skrubbade1000 g
-
torrt vitt vin150 g
-
salt1 nypa
-
malen svartpeppar1 nypa
-
matlagningsgrädde, ca. 15% fetthalt100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
935 kJ /
223 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
0.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fantastiska smaker
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen