Geräte und Zubehör
Lax med mangosås, gröna bönor och morötter
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portioner
Zutaten
Lax, morötter och bönor
-
malen cayennepeppar½ - 1 tesked
-
salt1 tesked
-
malen muskot1 nypa
-
malen vitpeppar2 nypor
-
färska laxfiléer, skinnfria (150–180 g vardera, 4 cm tjock)4
-
morot skuren i bitar (ca 2 mm)200 g
-
gröna bönor skuren i halvor250 g
Mangosås
-
mogen mango endast kött, skuren i bitar (ca 3 cm)250 g
-
konjak50 g
-
malen curry1 tesked
-
vatten300 g
-
grädde, min. 30 % fetthalt100 g
-
naturell yoghurt120 g
-
salt1 nypa
-
malen vitpeppar1 nypa
-
färsk persilja (optional) endast blad, till garnering1 kvist
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
37 g
Kalorien
2144 kJ /
513 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fantastiska smaker
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Laxburgare med parmesanzucchini
Keine Bewertungen
Torsk i tomatsås
1 Std.
Fisktacos med coleslaw
25 Min
Asiatisk ångad laxsida
Keine Bewertungen
Curry laksa
Keine Bewertungen
Fisktacos med japansk majonnäs
Keine Bewertungen
Poké bowl med tonfisk
1 Std.
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 Min
Räkor i chili och vitlök
Keine Bewertungen
Avokado med ägg och laxtartar
Keine Bewertungen
Sous-vide lax
Keine Bewertungen