Geräte und Zubehör
Smördegskrans med rostade grönsaker
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portioner
Zutaten
Rosta grönsaker
-
fänkålshuvud skuren i 1 cm klyftor80 g
-
rödlök skuren i 1 cm klyftor70 g
-
röd paprika skuren i 2 cm kuber100 g
-
blomkål skuren i små buketter100 g
-
torkad timjan1 tesked
-
salt1 tesked
-
olivolja plus extra för att smörja2 matskedar
Pesto
-
parmesanost20 g
-
pinjenötter10 g
-
vitlöksklyfta1
-
färska basilikablad plus extra till garnering30 g
-
extra virgin olivolja20 g
-
salt¼ tesked
Smördeg
-
smör tärnad (1-2 cm) sedan fryst200 g
-
vetemjöl plus extra för mjölning200 g
-
vatten90 g
-
salt½ tesked
-
150 g camembert, skuren i 8 lika delargetost (valfri sort) skuren i 8 lika delar150 g
-
äggula vispad1
-
körsbärstomater med kvist200 g
-
färska basilikablad (optional)10
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
645.2 mg
Protein
8.6 g
Kalorien
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
17.2 g
Kohlenhydrate
23.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nyårsbuffé
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Olivbrödpinnar
Keine Bewertungen
Potatis- & ostsnittar
2 Std.
Kexstjärnor med topping
Keine Bewertungen
Kexgran med topping
Keine Bewertungen
Små ciabatta
Keine Bewertungen
Pumpapaj
Keine Bewertungen
Pumpa- & spenatpaj
Keine Bewertungen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Keine Bewertungen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Keine Bewertungen
Ostiga Grönsaksbars
Keine Bewertungen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Keine Bewertungen
Sötpotatispizza
Keine Bewertungen