Smördegskrans med rostade grönsaker

Smördegskrans med rostade grönsaker

Keine Bewertungen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portioner

Zutaten

Rosta grönsaker
  • fänkålshuvud skuren i 1 cm klyftor
    80 g
  • rödlök skuren i 1 cm klyftor
    70 g
  • röd paprika skuren i 2 cm kuber
    100 g
  • blomkål skuren i små buketter
    100 g
  • torkad timjan
    1 tesked
  • salt
    1 tesked
  • olivolja plus extra för att smörja
    2 matskedar
Pesto
  • parmesanost
    20 g
  • pinjenötter
    10 g
  • vitlöksklyfta
    1
  • färska basilikablad plus extra till garnering
    30 g
  • extra virgin olivolja
    20 g
  • salt
    ¼ tesked
Smördeg
  • smör tärnad (1-2 cm) sedan fryst
    200 g
  • vetemjöl plus extra för mjölning
    200 g
  • vatten
    90 g
  • salt
    ½ tesked
  • getost (valfri sort) skuren i 8 lika delar
    150 g
    150 g camembert, skuren i 8 lika delar
  • äggula vispad
    1
  • körsbärstomater med kvist
    200 g
  • färska basilikablad (optional)
    10

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 645.2 mg
Protein 8.6 g
Kalorien 1737.1 kJ / 415.2 kcal
Fett 32.4 g
Ballaststoff 2.1 g
Gesättigte Fettsäuren 17.2 g
Kohlenhydrate 23.6 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen