Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
oder 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Nährwerte
- pro 4 porties
- Kalorien
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Protein
- 89.3 g
- Kohlenhydrate
- 233.2 g
- Fett
- 161.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 60.3 g
- Ballaststoff
- 23.3 g
- Natrium
- 4487.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Miso carbonara udon noedels
25min
Smoothie trio
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Romige courgettensoep
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Keine Bewertungen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Rabarber-munt cocktail
2h