Geräte und Zubehör
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
4487.4 mg
Protein
89.3 g
Kalorien
11769.9 kJ /
2813.1 kcal
Fett
161.2 g
Ballaststoff
23.3 g
Gesättigte Fettsäuren
60.3 g
Kohlenhydrate
233.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Baba met rum
Keine Bewertungen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Basilicumpesto
10 Min