Geräte und Zubehör
Bern-style Rösti
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), whole or cut in pieces (4 cm x 4 cm) to fit in feeder1100 g
-
vegetable oil15 g
-
bacon lardons (see tip)150 g
-
unsalted butter diced60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
137.5 mg
Protein
8.5 g
Kalorien
2093.8 kJ /
500.3 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 Std. 15 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Bruschetta
3 Std.
Grated Potato Pancakes
35 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Keine Bewertungen
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 Min
Gluten-free Bruschetta
3 Std.
Cullen Skink
45 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min