
Geräte und Zubehör
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Vorbereitung 55 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
water cold120 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)400 g
-
olive oil plus 20 g2 Tbsp
-
fresh sage leaves10
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
red onions quartered80 g
-
gluten-free plain white flour20 g
-
milk200 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pine nuts40 g
Pithivier
-
medium egg beaten1
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
1101 kcal /
4576 kJ
Protein
20 g
Fett
80 g
Kohlenhydrate
74 g
Gesättigte Fettsäuren
40 g
Natrium
1151 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

No Gluten, No Problem!
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland