Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
TM6

Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

4.8 (6 Bewertungen)

Zutaten

  • 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
  • 200 g carrots
  • 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
  • 350 g water
  • 60 g soy dressing, homemade (see tip)
  • 450 g cauliflower florets (3 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • 20 g vegetable oil
  • 200 g mangetout (optional)
  • cashew nuts, for serving (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1246.9 kJ / 298 kcal
Protein
8.1 g
Kohlenhydrate
16.9 g
Fett
24.3 g
Gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Ballaststoff
5.5 g
Natrium
625 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte