Geräte und Zubehör
Beef and White Bean Purée on Flatbread
Zubereitung 45 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
4 pieces
Zutaten
Marinated Beef
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic cloves2
-
beef fillet steak200 g
Flatbreads
-
strong wholemeal bread flour plus extra for dusting350 g
-
plain yoghurt250 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar½ tsp
Tomato and Pepper Topping
-
banana shallots halved (120-130 g)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
sun-dried tomatoes sliced thinly (approx. 50 g)6
-
preserved red pepper cut in thin strips (approx. 50 g)1
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
runny honey1 tsp
Bean Purée
-
tinned cannellini beans (1 x 400 g tin, drained)240 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
23.8 g
Kalorien
2060 kJ /
491 kcal
Fett
20 g
Kohlenhydrate
46.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Recipes for Runners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Colourful Quinoa Salad
40 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Crab Salad on English Muffins
2 Std. 45 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 Min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Curried Coleslaw
10 Min