Geräte und Zubehör
Chicken galantine with dill yoghurt
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
40 slices
Zutaten
Chicken galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breast skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade,2 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
4 g
Kalorien
140 kJ /
34 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Orange Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Mulled Wine
Keine Bewertungen
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Liver cake
1 Std. 50 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Apple Marinade
10 Min
Potato goulash
1 Std.
Poppy seed torte
5 Std.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 Min