Salat med brune ris

Salat med brune ris

Keine Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
7 portioner

Zutaten

Brune ris
  • brune ris
    280 gram
  • vand plus ekstra til at lægge i blød
    850 gram
  • vegetabilsk olie
    15 gram
  • salt
    ½ tsk
Grøntsager
  • vand
    500 gram
  • blandede grøntsager (f.eks. gulerod, peberfrugt, ærter, bønner) i mundrette stykker
    680 gram
    680 gram blandet grøntsager, frosne
  • cashewnødder, ristet og saltet
    110 gram
    110 gram mandler, ristede og usaltede
  • olivenolie
    30 gram
  • ingefær efter smag
    15 gram
  • tabasco efter smag
  • salt efter smag, plus ekstra til sæson
    ½ tsk
  • soyasauce
    30 gram
  • citronsaft efter smag
    55 gram
  • tun, dåse, i olie eller vand drænet
    100 gram
  • dild, frisk
    2 kviste
  • persille, frisk kun blade
    4 kviste
  • koriander, frisk kun efterlader
    4 kviste
  • sort peber, stødt til sæson

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 695 mg
Protein 13 g
Kalorien 1636 kJ / 391 kcal
Fett 16 g
Ballaststoff 7 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Kohlenhydrate 51 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen