Geräte und Zubehör
Shredded chicken 2-for-1
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onions cut into quarters180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme)3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4 - 5 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
734.5 mg
Protein
18.9 g
Kalorien
785.5 kJ /
187.8 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Browned beef mince
20 Min
Curried sausages
40 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
No fail mash potato
20 Min
Filo chicken pie
45 Min
Brown rice
50 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min