Geräte und Zubehör
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3.6 g
Kalorien
836 kJ /
199 kcal
Fett
19.9 g
Ballaststoff
2.2 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Vegan Bolognese
50 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min