Geräte und Zubehör
Pulled barbecue jackfruit
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2.9 g
Kalorien
511.5 kJ /
121.8 kcal
Fett
2.6 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Vegan jus
40 Min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
50 Min