Geräte und Zubehör
Pulled barbecue jackfruit
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2.9 g
Kalorien
511.5 kJ /
121.8 kcal
Fett
2.6 g
Ballaststoff
3.6 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 Min
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen