Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)

Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)

4.5 2 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions

Zutaten

  • yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
    500 g
  • carrots peeled
    100 g
  • cabbage cut in wedges that fit into wide feeder tube
    100 g
  • garlic cloves
    20 g
  • shallots
    30 g
  • vegetable oil
    20 g
  • Chinese dried mushrooms soaked until soft and shredded
    30 g
  • shredded dried cuttlefish rinsed
    20 g
  • chicken breast fillets skinless, cut in strips (3-5 mm)
    100 g
  • oyster sauce adjust to taste
    20 g
  • light soy sauce adjust to taste
    40 - 50 g
  • homemade chicken stock paste (see tips)
    1 tsp
    mushroom seasoning powder
  • white pepper powder
    1 pinch

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 118 kcal / 494 kJ
Protein 9 g
Fett 4 g
Kohlenhydrate 12 g
Ballaststoff 1 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen