
Geräte und Zubehör
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
yam beans (sengkuang) peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube500 g
-
carrots peeled100 g
-
cabbage cut in wedges that fit into wide feeder tube100 g
-
garlic cloves20 g
-
shallots30 g
-
vegetable oil20 g
-
Chinese dried mushrooms soaked until soft and shredded30 g
-
shredded dried cuttlefish rinsed20 g
-
chicken breast fillets skinless, cut in strips (3-5 mm)100 g
-
oyster sauce adjust to taste20 g
-
light soy sauce adjust to taste40 - 50 g
-
homemade chicken stock paste (see tips)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
118 kcal /
494 kJ
Protein
9 g
Fett
4 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoff
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Rezepte
International
International