Chicken Enchiladas

Chicken Enchiladas

4.2 6 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    200 g
  • green tomatillos halved
    640 g
  • white onion
    60 g
  • garlic clove
    1
  • chipotle chillies, canned in adobo sauce
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise
    450 g
    450 g chicken tenderloin
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • vegetable oil to fry
  • corn tortillas
    12
  • sour cream, any type to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 541.9 kcal / 2267.1 kJ
Protein 31.4 g
Fett 6.7 g
Kohlenhydrate 92.5 g
Ballaststoff 8 g
Gesättigte Fettsäuren 1.2 g
Natrium 768.7 mg

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