Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
- 100 g shallots, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 100 g leek, white part only, cut in pieces
- 20 - 30 g fresh ginger, peeled (optional)
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 350 g frozen green peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli florets
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoff
- 9.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min