Tomahawk steak with porcini mustard rub

Tomahawk steak with porcini mustard rub

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Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions

Zutaten

Porcini mustard rub
  • dried porcini mushrooms
    10 g
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • mustard powder
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
Tomahawk steak
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)
    1
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • sea salt flakes to season and sprinkle
  • garlic cloves unpeeled and bruised
    8
  • unsalted butter
    2 tbsp
  • fresh thyme
    3 sprigs

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 1231.3 kcal / 5151.6 kJ
Protein 95.1 g
Fett 92.6 g
Kohlenhydrate 5 g
Ballaststoff 1 g
Gesättigte Fettsäuren 42.1 g
Natrium 1958.8 mg

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