Geräte und Zubehör
Winter Citrus and Beet Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
12 oz red beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade widthgolden beets raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width12 oz
-
radishes ends trimmed6 oz
-
smoked cheddar cheese cut into pieces8 oz
-
freshly squeezed orange juice5 oz
-
maple syrup3 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
olive oil12 oz
-
fresh baby spinach16 oz
-
12 oz mandarins, peeled and in segmentsclementines peeled and in segments12 oz
-
pomegranate arils/seeds6 oz
-
walnut pieces dry roasted (see Tip)4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
391.8 mg
Protein
16 g
Kalorien
3731.4 kJ /
891.8 kcal
Fett
82.2 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
16.4 g
Kohlenhydrate
27.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Holiday Spiralizer
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Pasta
35 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Berry Dream (TM6/7)
10 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Broccoli Salad
5 Min