Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
348.5 mg
Protein
5.9 g
Kalorien
636.6 kJ /
152.2 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Tzatziki
20 Min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 Std. 20 Min
Bear Face Cake
1 Std. 50 Min
Blue Hawaii
10 Min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min