Geräte und Zubehör
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Tart Case
-
olive oil for greasing
-
wholemeal flour plus extra for flouring200 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
olive oil80 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil70 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut in pieces100 g
-
fresh mushrooms quartered300 g
-
chestnuts, cooked, peeled300 g
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt1 tsp
-
cream cheese170 g
-
shallots quartered80 g
-
dried cranberries40 g
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
706.7 mg
Protein
8.3 g
Kalorien
2502.9 kJ /
598.2 kcal
Fett
35.7 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
62.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min