Geräte und Zubehör
Beetroot Carpaccio with Burrata
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (optional)2 Tbsp
-
pecan nuts (optional) roughly chopped2 Tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
303.9 kcal /
1271.4 kJ
Protein
9.1 g
Fett
24.7 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Natrium
436.8 mg