Geräte und Zubehör
Vegan Bolognese
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Vegan Cheese
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
Sauce
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
celery cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut in pieces (3 cm)150 g
-
onion cut in eighths1
-
dry white wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11.5 g
Kalorien
1346.9 kJ /
321.9 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoff
8.6 g
Kohlenhydrate
33.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Vegan bolognese
50 Min
Vegan Burgers
45 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min