Geräte und Zubehör
Salmon with Vegetable Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2771.6 mg
Protein
51.7 g
Kalorien
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Fett
40.7 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Air-Fry Sensor
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min