Geräte und Zubehör
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
strawberries firm and large, hulled500 g
-
rocket40 g
-
burrata cheese250 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only40 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
745.2 mg
Protein
20.4 g
Kalorien
1934.5 kJ /
462.4 kcal
Fett
37.6 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
13.2 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Fajitas
35 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Layered Mexican Dip
25 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Mulled cider
15 Min
Cheese and bacon hedgehog
24 Std. 30 Min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 Min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 Std. 30 Min
Red rice using rice mode
55 Min