
Geräte und Zubehör
Sushi Waffles
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
sushi rice400 g
-
water875 g
-
oil for brushing waffle maker
-
crème fraîche400 g
-
wasabi paste to taste15 - 30 g
-
lime juice, freshly squeezed plus extra for drizzling10 g
-
honey10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless cut in thin slices (see tip)250 g
-
tuna, sashimi grade250 g
-
prawns, cooked16
-
mango, ripe cut in thin slices1
-
avocado cut in thin slices1
-
cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)8 slices
-
lime cut in wedges1
-
salmon roe8 tsp
-
nori seaweed crumbled1
-
sesame seeds black and white, for sprinkling
-
sriracha sauce for sprinkling
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
887.2 kcal /
3711.9 kJ
Protein
40.5 g
Fett
34.9 g
Kohlenhydrate
103.8 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
14.7 g
Natrium
670.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

#FoodGoals
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland