Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Keine Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions

Zutaten

Spiralized vegetables
  • Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    ½
  • carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
Sesame miso dressing
  • sesame seeds
    60 g
  • caster sugar
    40 g
  • miso paste
    50 g
  • soy sauce
    40 g
  • sesame oil
    40 g
  • grapeseed oil
    35 g
  • rice wine vinegar
    50 g
  • smoked salmon
    150 g
  • cherry tomatoes cut into half
    120 g
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • dried chilli flakes Korean (optional)
    ¼ tsp
  • nori sheets Korean and toasted, torn into pieces
    3

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 406.9 kcal / 1702.4 kJ
Protein 13.7 g
Fett 28.9 g
Kohlenhydrate 26.2 g
Ballaststoff 5 g
Gesättigte Fettsäuren 3.8 g
Natrium 1297.7 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen