Geräte und Zubehör
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 pieces
Zutaten
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
955.9 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
40.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Chocolate and nut babka
3 Std.
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Passion fruit mojito mocktail
15 Min
Meat feast pizza
1 Std. 30 Min
Strawberry protein milkshake
10 Min