Geräte und Zubehör
Italian sandwich Rolls
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
dried instant yeast7 g
-
water plus extra to steam300 g
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease and brush
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.9 mg
Protein
7.9 g
Kalorien
955.9 kJ /
228.5 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
45.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Pizza sauce
30 Min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Homemade cheese slices
1 Std. 15 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Crumpets
1 Std. 15 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Hamburger rolls
2 Std. 20 Min
Tiger rolls
2 Std. 50 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min