Geräte und Zubehör
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 28 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Caramel sauce
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
Salted caramel ice cream
-
milk500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
white sugar25 g
-
egg yolks5
-
sea salt flakes1 tsp
Hazelnut praline
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
Crème brûlée
-
pouring (whipping) cream600 g
-
vanilla pod seeds scraped and reserved1
-
malt extract50 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks7
-
water for baking
-
caster sugar for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
199.9 mg
Protein
9.3 g
Kalorien
3549.9 kJ /
845.2 kcal
Fett
60.9 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
33.9 g
Kohlenhydrate
70.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mark Southon
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Little pots of chocolate créme
1 Std. 15 Min
Ham and cheese canelé
49 Std.
Crème brûlée
7 Std.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Quick fruit sorbet
10 Min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Torta Pasqualina
1 Std. 50 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Quick béchamel sauce
15 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min